Facebook acordă o atenție tot mai mare aplicației sale de Messenger, oferind în decursul ultimului an, mai multe opțiuni aplicației.

Acum, conform ultimelor informații, Messenger va primi în viitorul apropiat, câteva noi caracateristici: integrare de mesaje tip SMS și suport pentru conturi multiple. Facebook a confirmat deja că în acest moment, testează noile caracteristici.

“La Messenger încercăm mereu să creăm noi modalități pentru ca oamenii să comunice mai ușor,” a declarat purtătorul de cuvânt de la Facebook. “În acest moment testăm abilitatea oamenilor de a aduce toate conversațiile – din SMS sau Messenger –  , într-un singur loc. Este o modalitate extrem de ușoară de a primi și trimite mesaje”

Trebuie să specificăm că SMS-ul a mai făcut parte din Facebook Messenger în trecut, dar a fost abandonat acum câțiva ani din cauza ratei scăzute de adoptare a opțiunii. Cel mai probabil, cei de la Facebook s-au răzgândit în urma succesului înregistrat de aplicații precum WhatsApp sau Google Hangouts.

Cât despre conturile multiple de Messenger, cei de la Facebook au declarat că au luat această decizie pentru că mulți useri împart dispozitivele mobile cu familia sau prietenii, iar până acum nu era o modalitate foarte ușoară pentru a se conecta la propriul cont de Messenger. În același timp, această opțiune ar ajuta și în cazul în care deții un cont profesional pe Facebook și unul personal.

În primă fază, aceste versiuni vor fi disponibile pe sistemul de operare Android, urmând ca versiunile pentru iOS și Windows să fie lansate ulterior.


Poate te intereseaza si