Qualcomm continuă anunțurile privind noile produse ale companiei.

După ce a anunțat procesoarele Snapdragon Wear 2100 pentru device-uri purtabile, compania din Statele Unite introduce și trei noi procesoare pentru smartphone-uri. Acestea sunt Snapdragon 625, 435 și 425.

Deși nu este cel mai bun procesor Qualcomm de pe piață, Snapdragon 625 se va încadra destul de ușor în categoria smartphone-urilor ce se plasează în zona dintre mid-range / high-end. Snapdragon 625 consumă cu 35% mai puțină energie față de Snapdragon 617, asta însemnând că viața bateriei va fi mai lungă.  Calitatea imaginii a fost și ea îmbunătățită, alături de performanța GPU.

Snapdragon 435 beneficiază de o singură  schimbare față de Snapdragon 430. Noul procesor primește un update la modem-ul X8 LTE, oferind acum viteze Cat 7 LTE.

Snapdragon 425 este dedicat clasei de smartphone-uri situate între categoriile low-end / mid-range, oferind viteze LTE mai mari cu modem-ul X6 LTE, o îmbunătățire a vieții bateriei și suport dual ISP, permițând astfel camere foto cu rezoluții de până la 16MP.

Toate aceste noi procesoare par a fi update-uri solide a predecesoarelor și nu conțin schimbări unice, dar categoric vor aduce îmbunătățiri viitoarelor smartphone-uri.


Poate te intereseaza si