Vă mai amintiți de Lenovo Vibe P1, acel device cu specificații foarte solide și o baterie imensă de 5000mAh?

Acest device se întoarce, doar că de data asta are o încărcătură turbo, cu destulă energie încât să aducă la viață două smartphone-uri. Ediția Turbo a Lenovo Vibe P1 include același chipset Snapdragon 615, cu procesor octa-core, care din păcate nu e chiar cel mai puternic de pe piață. Totuși, Lenovo Vibe P1 Turbo va avea o cameră foto principală de 16MP mult îmbunătățită și 3GB RAM.

Noul device este dotat cu Quick Charge 2.0, care este capabil să încarce două treimi din baterie, în aproximativ 30 minute. Ca și la modelul anterior, Lenovo Vibe P1 Turbo, poate fi folosit pe post de baterie, pentru încărcarea altor device-uri. Alte dotări ale smartphone-ului Lenovo sunt un display full-HD de 5.5 inch, senzor de amprentă, Bluetooth 4.1LE, LTE, NFC și rulează Android 5.1 Lollipop cu interfața Vibe de la Lenovo.

Ca și spațiu de stocare, Lenovo Vibe P1 Turbo oferă 32GB intern și poate fi extins cu card micro-SD, plus, acest model oferă și posibilitate dual-SIM. În ceea ce privește prețul, acesta se va vinde cu aproximativ 295 dolari, fiind un deal destul de bun.

Lenovo Vibe P1 Turbo


Poate te intereseaza si