Microsoft și Acer au anunțat un plan de extindere a parteneriatului, pentru a aduce servicii precum Word, Excel și Outlook pe mai multe device-uri.

De la mijlocul anului 2016, cele două companii vor colabora îndeaproape pentru a furniza cele mai cunoscute aplicații de la Microsoft pe mai multe smartphone-uri și tablete cu Android.

Acer va preinstala software Microsoft, printre acestea numărându-se Microsoft Word, Excel, Power Point, Outlook, OneNote, OneDrive și Skype. Această mișcare va avea un impact semnificativ pentru dispozitivele Acer.

Vorbind despre acest parteneriat, ST Liew, președintele Acer Smart Products Business Group, a declarat:

“Integrând suita software Microsoft,  clienții Acer vor beneficia de o productivitate în mișcare, experimentând programele deja familiare de pe pc-uri, pe smartphone-uri și tablete.”

Nick Psyhogeos, președintele Microsoft Technology Licensing, a declarat:

“Suntem foarte mulțumiți că putem îmbunătăți o legătură deja puternică ce există între Microsoft și Acer. Această înțelegere este benefică pentru ambele companii, va promova inovația și va conduce către produse mai bune și o experiență îmbunătățită pentru consumatori.”

Fără îndoială, Microsoft va încerca să-și extindă o relație de acest gen și cu alți producători, pentru a livra produsele sale către cât mai mulți consumatori.


Poate te intereseaza si