Google celebrează Ziua Siguranței pe Internet cu diferite promoții și anunțuri pe această temă.

De exemplu, echipa de la Gmail a lansat o opțiune care avertizează utilizatorii serviciului când trimit sau primesc email-uri de la adrese considerate nesigure.

Echipa ce se ocupă de sistemul Drive de la Google a anunțat la rândul ei că oferă 2GB gratis spațiu de stocare în cloud pentru cei ce realizează un test de siguranță a contului Google, testul durând maxim două minute. Puteți face acest test, accesând acest link.

Contul va fi analizat în timpul testului și sistemul va livra o serie de pași pentru securizarea contului Google pe care îl dețineți. De exemplu, vi se va cere să livrați un cont suplimentar de email pentru a fi utilizat în cazul în care vă pierdeți contul, vi se vor afișa dispozitivele de pe care vă conectați și lista aplicațiilor care se conectează la contul vostru Google.

Pentru a beneficia de această ofertă, e necesar să completați testul până pe 11 februarie. Nu necesită mult timp, iar la final beneficiați de suplimentarea spațiului de stocare în cloud cu 2GB, ceea ce nu e rău.

google


Poate te intereseaza si