Samsung Galaxy S7 și S7 Edge sunt la mai puțin de două săptămâni de lansarea oficială (21 februarie), iar zvonurile continuă să apară.

Existau unele zvonuri care afirmau că seria Galaxy S7 va fi waterproof. Acum a apărut o informație ce cedibilizează aceste zvonuri.

În baza de date a vămii din India apare o listă ce conține componente pentru Galaxy S7 (SM-G930F), printre acestea regăsindu-se și componente ce au în descriere waterproof. Astfel, între componente găsim microfon waterproof, suport pentru SIM, plus componentele HRM și Octa care nu știm exact ce reprezintă, dar cuvântul cheie este waterproof. Și cum aceste componenete sunt de ordinul miilor, putem presupune că vorbim deja de producție în masă.

samsung waterproof

 

Samsung par destul de nehotărâți în ceea ce privește utilizarea waterproof după ce au obținut certificarea IP67 la Galaxy S5 și au decis să omită această opțiune la Galaxy S6. Astfel, Sony a rămas singurul producător major ce livrează smartphone-uri waterproof. Rămâne de văzut ce decizie au luat cei de la Samsung în cazul Galaxy S7 și S7 Edge.


Poate te intereseaza si