F64 și Sony au adus în România camera video profesională PXW-FS5.

Noul model de cameră video pe care F64 îl va comercializa în România, Sony PXW-FS5 este ideal pentru profesioniștii care vor să realizeze videoclipuri spectaculoase fără să utilizeze echipamente mari, greoaie și incomode. Ca tehnologii de care dispune Sony PXW-FS5 merită menționate senzorul Super 35, montura Sony E pentru obiective, posibilitatea de a filma la rezoluție QFHD (adică 3.840 x 2.160 pixeli, apropiată de cea 4K), ecranul LCD cu diagonală de 3,5 inci și filtrele ND încorporate pentru a le asigura utilizatorilor manevrabilitate în reglarea expunerii.

Camera video Sony FS5 oferă și posibilitatea de a filma la rezoluție HD cu o cadență de până la 240 de cadre pe secundă, iar imaginile pot fi transferate pe dispozitive mobile și prin WiFi. Pentru a nu rămâne niciodată în lipsă de spațiu de stocare, FS5 are două sloturi pentru card.

Mai dispune și de un mâner superior cu intrări XLR și grip cu controale dedicate (Zoom, Start/Stop și Assign), acesta din urmă oferind posibilitate de înclinare în mai multe unghiuri, pentru un plus de versatilitate și ergonomie.


Poate te intereseaza si