Philips lansează Xenium V787, telefonul dual SIM, cu o baterie de 5000 mAh și compatibil cu tehnologia 4G.

China Electronics Corporation aduce pe piaţa locală Philips Xenium V787, un smartphone dual SIM, cu baterie de 5.000 mAh, compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât şi TDD-LTE.

Pus în valoare de Android 5.1 Lollipop, Philips Xenium V787 vine echipat cu o platformă mobilă complet personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Noul smartphone are un procesor octa core de 1,3 GHz, de 64 de biţi, o memorie internă de 2GB RAM şi 16 GB ROM. Smartphone-ul are un slot pentru carduri de memorie de până la 128 GB.

Philips Xenium V787 are un ecran FHD IPS cu o diagonală de 5 inch şi o rezoluţie de 1080 x 1920 pixeli. Tehnologia IPS asigură o vizualizare excelentă din orice unghi. De asemenea, smartphone-ul este echipat cu funcţia 2A de încărcare rapidă şi se poate transforma într-o baterie externă care încarcă alte dispozitive.

Noul terminal este dotat cu o cameră principală PDAF (phase detection autofocus), de 13 megapixeli, cu autofocus de doar 0,2 secunde şi blitz şi o cameră frontală de 5 megapixeli, utilă pentru apelurile video sau pentru selfie-uri. În comparaţie cu focalizarea automată tradiţională, cu senzor de detecţie, PDAF este mult mai rapidă şi poate focaliza cu o precizie mai mare. Astfel, utilizatorii obţin fotografii de o calitate foarte bună, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută. Pozele sau înregistrările video pot fi, apoi, vizionate şi pe ecranele televizoarelor dotate cu tehnologia wireless Miracast.

Smartphone-ul are comutator de Power-saving, pe care utilizatorii îl pot accesa rapid, ori de câte ori doresc să-şi conserve bateria telefonului. Acesta opreşte funcţiile Wi-Fi, GPS şi Bluetooth şi reduce intensitatea luminoasă a afişajului de pe ecran.

Philips Xenium V787 va fi disponibil în oferta Digi Mobil şi a altor retaileri specializaţi. Preţul de vânzare recomandat este de 1.299 Ron.

Poate te intereseaza si