Gata cu zvonurlle, gata cu randările, acum avem poze cu Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Știm că pozele nu au o calitate extraordinară (nu e ca și cum aceste poze ar fi fost făcute pe furiș), dar e bine să aflăm în sfârșit cum vor arăta cele mai noi flagship-uri de la Samsung. Asta doar dacă nu aveți îndeajuns de multă răbdare până la anunțarea lor oficială pe 21 februarie.

Să începem cu spatele smartphone-ului. Deși poza nu e făcută din cel mai strălucit unghi, această vine să confirme unele zvonuri ce au apărut în ultimele săptămâni. De exemplu, proeminențele de la camera foto sunt mult mai subțiri, ceea ce ar înclina în favoarea utilizării unui senzor de 12MP spre deosebire de modelul anterior ce utiliza o cameră de 16MP. Un aspect extrem de important e faptul că spatele este curbat, așa cu afirma săptămâna trecută Evan Brass (@evleaks). Această curbură ajută mult la un grip mai bun și în același timp, dă mai mult spațiu pentru o baterie mai mare.

Samsung Galaxy S7 EdgeÎn poza frontală își face apariția Samsung Galaxy S7 Edge. Aici nu sunt foarte multe de spus. Se poate vedea ecranul curbat și codul modelului, SM-G9350, cod ce a fost dezvăluit anterior.

Sperăm ca în zilele următoare să apară mai multe detalii, cum ar fi de exemplu dacă noua serie Galaxy S7 va beneficia și de  un display 3D Touch, precum cel de la iPhone.

Oricum ar fi, noi vă vom ține la curent pe măsură ce își vor face apariția noi detalii.


Poate te intereseaza si