Zvonuri anterioare spuneau că brandul Motorola va fi trecut în plan secund de către Lenovo, dar se va păstra în continuare brandul Moto pentru unele device-uri.

O serie de poze ce au ajuns publice, în cadrul lor făcându-și apariția o selecție de prototipuri cu semnătura Moto, printre ele regăsindu-se Moto X 2016 și Moto G 2016. Conform sursei, telefoanele au suferit o ușoară modificare a designului comparativ cu generația anterioară.

Aceeași sursă dezvăluie că logo-ul Motorola „M” se regăsește în continuare pe spatele device-ului. În imagini apar și dispozitive colorate, despre care se spune că ar fi varianta mai ieftină, Moto G 2016. Se mai observă și un spațiu mai generos pentru cameră, ceea ce denotă o atenție mai mare a celor de la Lenovo pentru îmbunătățirea capabilităților foto: un senzor mai mare și cel mai probabil un flash dual-tone și dual-LED.

Ne așteptăm și la un senzor de amprentă, mai ales că în acest moment, prețurile pentru implementarea unei astfel de caracteristici au scăzut destul de mult. Foarte probabil, Moto X 2016 va beneficia de 3GB RAM și un display QHD.

Cât despre chipset, acesta va veni de la Qualcomm, modelul fiind Snapdragon 820 care a dovedit deja o fiabilitate extrem de bună, iar despre performanțe nici nu mai are rost să vorbim dacă ținem cont de faptul că este cel mai puternic chipset de pe piață.

Cum cei de la Lenovo au anunțat deja că brandul Motorola va fi gradual abandonat, ei vor miza pe brandul Moto pentru device-urile de top. Cel mai probabil, Moto X 2016 și Moto G 2016 vor veni sub brandul Moto sau Lenovo Moto (ex. Lenovo Moto X).


Poate te intereseaza si