Cei de la Apple sunt destul de secretoși când e vorba de produsele lor și astfel, scurgerile de informații sunt mai rare și mai greu de verificat, iar iPhone 7 nu face excepție.

Totuși, cei de la MacRumors ar fi intrat în posesia unor informații în ceea ce privește designul viitorului iPhone 7. Conform acestora, iPhone 7 va semăna destul de mult cu iPhone 6s, dar vor fi două diferențe majore.

iphone 7Prima ar fi camera foto principală. La iPhone 7, noua cameră va fi încastrată în carcasă, mulțumită unui modul de cameră mult mai subțire. Când Apple a lansat iPhone 6s, au existat multe critici în ceea ce privește camera mult mai proeminentă față de carcasă. Din păcate, sursa celor de la MacRumors nu a indicat dacă iPhone 7 va beneficia de tehnologia dual-lens despre care s-au auzit ceva zvonuri că vor fi incluse la iPhone 7 Plus.

A doua diferență ar fi benzile de antenă de pe spatele device-ului. Deși vor exista în continuare aceste benzi, în partea superioară și inferioară a device-ului, cele care traversau spatele carcasei, vor fi înlăturate.

Nu au fost date și alte detalii în ceea ce privește design-ul smartphone-ului celor de la Apple.


Poate te intereseaza si