De ziua ei, cea mai populară rețea de socializare, Facebook, a lansat o funcție interesantă, Friends Day!

În urmă cu 12 ani, pe 4 februarie 2004, Mark Zuckerberg lansa proiectul său, Facebook, și care de-a lungul timpului a devenit cea mai populară rețea de socializare din întreaga lume.

Pe parcursul celor 12 ani, Mark Zuckerberg s-a confruntat atât cu succese cât și cu dezamăgiri însă cu toate astea a trecut cu bine peste fiecare eșec ajung astăzi să aibă cea mai accesată platformă de socializare de întreaga lume.

Pentru că fără utilizatori rețeaua de socializare nu ar avea succes, cei de la Facebook s-au gândit să sărbătorească cei 12 ani de activitate cum știu ei mai bine, așa că au integrat o nouă funcție, pe care au denumit-o Facebook Friends Day.

Mai exact, noua funcție Friends Day le va arăta, astăzi, utilizatorilor cum au interacționat cu prietenii virtuali de-a lungul timpului, totul fiind afișat în News Feed sub forma unui clip video format din colaje de poze.

Acest video personalizat urmează să apară în News Feed-ul vostru, asta dacă nu a apărut deja, în aplicație sau direct pe website, însă va mai dura câteva ore până când toți utilizatorii vor avea parte de această funcție special lansată cu ocazia celor 12 ani de Facebook.

facebook-friends-day

Pentru cine nu știe, toată nebunia de azi a început în octombrie 2003, cu Facemash. Predecesorul rețelei de socializare de astăzi a fost fondat de Zuckerberg împreună cu trei colegi de facultate. Site-ul a fost de la început gândit ca un joc, în care membrilor le erau prezentate câte două fotografii cu studente și aceștia erau puși să aleagă cine arată mai bine. Ca să existe poze reale pe site, Mark a fost nevoit să spargă site-ul celor de la Harvard pentru a procura poze credibile cu aceste domnișoare.


Poate te intereseaza si