Samsung a anunțat că noua serie Galaxy S7 va fi lansat pe 21 februarie, în cadrul MWC 2016, alături de alte device-uri realizate de compania coreeană.

În cadrul anunțului, cei de la Samsung au anunțat că realitatea virtuală va ocupa un loc important în viitorul companiei. În cadrul teaser-lui de prezentare, o persoană poartă un headset Gear VR și navighează în lumea digitală din jurul lui. Samsung va oferi posibilitatea utilizatorilor să facă propriile înregistrări VR la 360 grade cu Gear 360.

Samsung confirmă faptul că Gear 360 va fi capabil să vadă lumea din jur, din toate unghiurile posibile. Gear 360 va utiliza două lentile de 180 grade de tip fisheye pentru a-și duce la îndeplinire scopul. Rezoluția maximă va fi de 3840×1920.

Gear 360 este adus la viață de o baterie proprie, astfel nemaifiind nevoie de o altă sursă de alimentare. Gear 360 va fi compatibil cu Samsung Galaxy S7, dar este încă neclar dacă acesta va fi compatibil și cu modele anterioare.

Prețul și data la care Gear 360 va fi disponibil în magazine nu au fost încă publicate. În ceea ce privește prețul, în mod sigur acesta va face parte din categoria device-urilor scumpe.


Poate te intereseaza si