Allview lansează X3 Soul Mini, noul membru din a treia generație a gamei Soul.

 Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează astăzi smartphone-ul X3 Soul mini, un nou membru din a treia generație a gamei Soul. Terminalul impresionează prin suplețe, eleganță și ușurință în utilizare.

X3 Soul mini 3X3 Soul mini este un smartphone Dual SIM ce oferă conectivitate 4G Dual Mode (FDD si TDD) pe ambele SIM-uri, alternativ. Este echipat cu procesor Quad Core 64-bit, dispune de o memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 128GB în regim Single SIM.

Display-ul HD IPS de 5 inch construit folosind tehnologiile ONCELL si Full Lamination, afișează culori intense și oferă o luminozitate excelentă, iar ecranul de sticlă 2.5D contribuie la aspectul distins și la o senzație plăcută la atingere.

Camera principală de 13MP, compusă din 5 lentile, pune la dispoziția utilizatorului funcții ingenioase: oferă profunzime imaginii prin modul Vizualizare din mai multe unghiuri, surprinde traiectoria unei persoane prin modul Urmarire miscare sau redă în clipuri scurte procese care se desfășoară într-un interval de timp mai mare cu ajutorul modului Filmare lentă. Inedită este și funcția Picture in picture care permite folosirea concomitentă a camerei principale și a camerei frontale de 5MP, cele două imagini surprinse fiind suprapuse automat într-o singură fotografie.

Acumulatorul de 2350mAh asigură până la 720 de minute de convorbire și 235 de ore în stand-by. Energia poate fi economisită prin activarea unei interfețe minimaliste care permite accesul numai la funcțiile principale: Apeluri, Contacte, Mesaje și Ceas. X3 Soul mini păstrează în siguranță fișierele utilizatorului chiar și atunci când telefonul este pierdut sau furat. Funcția Antifurt mobil permite setarea unei parole și a unor contacte de urgență cu ajutorul cărora toate datele pot fi blocate sau șterse printr-un simplu SMS.

Smartphone-ul X3 Soul mini este disponibil de astăzi, pe bază de  precomandă, la prețul de 849 lei iar livrările vor începe din 12 februarie.

X3 Soul mini 2


Poate te intereseaza si