Apple experimentează cu noi tehnologii de încărcare wireless, pentru viitoarele device-uri cu iOS. Cel puțin asta spun cei de la Bloomberg.

Cei de la Bloomberg citează surse familiare cu aceste planuri care afirmă că Apple lucrează cu parteneri din Statele Unite și Asia pentru a realiza o tehnologie care să permită încărcarea wireless de la distanțe mult mai mari față de soluțiile actuale.

Sursele au declarat pentru Bloomberg:

“Apple experimentează cu tehnologii de ultimă oră, care vor permite iPad-urilor și iPhone-urilor să fie încărcate de la distanță mult mai mare comparativ cu ce există la ora actuală în materie. Creatorii iPhone-ului încearcă să depășească barierele tehnologice ce includ o scădere a puterii pe măsură ce distanța crește, cu ajutorul unei tehnologii ce încă este studiată.”

Deși nu pare extrem de realizabil în acest moment, Apple a înregistrat deja mai multe patente de încărcare wireless la distanțe mai mari.

Bloomberg afirmă că dacă Apple va reuși să depășească barierele tehnologice, noua tehnologie de încărcare wireless își va face apariția pe iPhone și iPad încă de anul viitor.


Poate te intereseaza si