Cum este sezonul zvonurilor și cei mai mulți producători intră în lumina reflectoarelor, HTC pare mai timid și veștile nu sunt prea numeroase în ceea ce-l privește.

HTC One M10 este următorul flagship al companiei din Taiwan. Ca și succesor al M9, noul flagship va trebui să fie inovativ, unic și mai ales atrăgător în fața clienților, pentru că nu mai e un secret faptul că HTC întâmpină dificultăți financiare.

Și totuși, cum speranța moare ultima, noul device s-ar putea să fie unul reușit. Cunoscutul @evleaks ar fi vorbit cu o sursă (putem să nu-l credem pe cuvânt, evident) ce i-ar fi arătat un prototip al viitorului flagship. Acesta avea un display de 5.1 inch, Quad HD (1440×2560) ce părea a fi AMOLED. Ca și sistem de operare, rula Android 6.0.1 Marshmallow, cu interfața Sense 8.0 realizată de HTC. Noul HTC avea și un senzor de amprentă, precum cel de la A9 sau de la Galaxy S6.

Sub capotă, HTC One M10 va avea un chipset Snapdragon 820 și un procesor grafic Adreno 530, ambele fiind cele mai noi și mai puternice procesoare de pe piață. Va avea 4GB RAM și 32GB spațiu de stocare ce poate fi extins cu un card microSD.

Despre felul în care arăta prototipul, @evleaks nu a dezvăluit multe, afirmând că cel mai probabil, înfățișarea lui va suferi modificări.

Cât despre cameră (pentru că asta interesează pe mulți dintre voi), cel mai probabil, cea principală va avea rezoluția de 12 UltraPixel, iar ce frontală, deși nu știm care va fi rezoluția, știm că va avea stabilizare optică.

Evident, ca și hardware, HTC One M10 sună extrem de bine, dar e deosebit de important și aspectul. Sperăm că vor veni cu un design deosebit, iar astfel, noul flagship să fie un succes, pentru că au mare nevoie de el.


Poate te intereseaza si