Samsung S7 poze

Cum lansarea Samsung Galaxy S7 și S7 Edge e la câteva săptămâni distanță, tot mai multe informații ajung în presă.

După cum bine se poate vedea în poza de sus, au apărut în sfârșit pozele pentru cele mai așteptate smartphone-uri cu Android. Evident, trebuie să țineți cont că aceste imagini nu sunt venite pe canale oficiale, deci nu se poate confirma că ele sunt 100% autentice.

Dacă despre fața telefonului nu sunt foarte multe de spus, pot spune că spatele mi-a captat interesul. Ca și design, spatele pare destul de asemănător cu cel de la S6. Totuși, la o privire mai atentă, aceste două device-uri lasă impresia că au spatele curbat, precum cel de la Galaxy Note 5. Spun asta datorită celor două dungi albe ce se observă pe laterale. Un designer nu ar include aceste elemente la un device drept, dar le-ar adăuga pentru a lăsa impresia de curbură, prin reflectarea luminii.

Ca și exemplu putem lua imaginea din față a S7 Edge, care beneficiază de aceleași elemente pentru da impresia de curbură.

Din punct de vedere ergonomic, un spate curbat ajută mult pentru un grip mai bun, mai ales la smartphone-urile Edge de la Samsung, deși ar fi o surpriză dacă ținem cont de marginile deja destul de subțiri pe care le are acest device.

Poate Samsung va opta să realizeze un smartphone ceva mai gros, mai ales că sunt multe zvonuri că noua serie Galaxy S7 va fi dotată cu baterii mult mai puternice ca durată de viață, iar asta s-ar putea transpune și într-un smartphone cu o grosime ceva mai mare.


Poate te intereseaza si