iPad Air 3 beneficiază de un interes deosebit din partea consumatorilor, așa că zvonurile privind acest device alături de cele privind iPhone 6c sunt tot mai numeroase.

Ultimele zvonuri privind iPad Air 3 dezvăluiau faptul că iPad Air 3 va beneficia de suportul a 4 difuzoare audio, precum iPad Pro și flash LED pentru camera fotot principală.

Producătorii chinezi au început deja să realizeze și să vândă huse pentru iPad Air 3. Acestea au fost confecționate pe baza diagramelor tehnice ce au ajuns în presă și poate și a unor informații secundare ce au ajuns în posesia lor.

Designul husei  se potrivește cu cel al diagramei tehnice, dar are un decupaj suplimentar în partea stângă ce ar putea fi pentru un conector Smart. Conectorul Smart a fost introdus de Apple la iPad Pro, pentru conectarea tastaturii sau a altor accesorii.

De obicei, Apple împrospătează linia iPad toamna, dar anul trecut au lansat iPad Pro și iPad Pro mini 4 și nu au anunțat un upgrade pentru iPad Air 2, acesta putând fi anunțat în luna martie conform unor zvonuri, alături de iPhone 6c.

Se presupune că iPad Air air va avea un display cu rezoluția de 4K și dimensiunea de 9.7”, o baterie cu o durat[ de viață mai bună și până la 4GB RAM,

ipad-air-3-case-leak


Poate te intereseaza si