În cadrul lansării Oppo F1 în Mumbai, s-a făcut un anunț surprinzător: se va lansa încă o variantă ce se va numi Oppo F1 Plus.

Cum acest nou produs se va numi Oppo F1 Plus, el va beneficia de o serie de îmbunătățiri comparativ cu deja lansatul Oppo F1, device ce deja are caracteristici destul de bune. Oppo F1 Plus va avea un display FullHD, de 5.5 inch și nu mai puțin de 4GB RAM. Putem bănui că viitorul upgrade va ține cont și de o cameră selfie mai bună decât cea de 8MP care este instalată pe modelul actual, mai ales că Oppo F1 Plus este prezentat ca aducând o nouă experiență a camerei frontale.

Foarte probabil nu vor exista alte diferențe în materie de hardware între cele două device-uri, în afară de cele prezentate mai sus. E posibil să beneficieze de chipset-ul octa-core Snapdragon 616, suport Dual-SIM, conectivitate LTE și o cameră principală de 13MP. Ne așteptăm ca acest model să fie lansat în luna aprilie, iar prețul de achiziție să fie undeva la 400 dolari.

Între timp, la MWC, Oppo a anunțat că va dezvălui noi descoperiri în materie de baterii și camere foto pentru smartphone-uri.


Poate te intereseaza si