Noile modele ale seriei K de la LG, K10 și K4, vor ajunge și în Europa.

LG va lansa două dintre modelele sale din seria K, K10 și K4, pe piețele globale cheie, inclusiv în Europa, începând din această săptămână. Etapa a doua a lansării va începe în săptămânile ce vor urma în America Latină, Orientul Mijlociu și Asia.

Seria K de la LG, care a fost prezentată la CES 2016, este importantă pentru LG datorită faptului că acoperă nevoile majorității consumatorilor. Modelele din seria K au un aspect premium și oferă funcții avansate ale camerei, fără a avea un preț crescut. Aspectul lucios al modelului K10 este completat de noul geam Arc 2.5D, pentru a-I conferi un design desăvârșit. Capacul oferă aderența optimă, prevenind alunecarea acestuia din mâinile utilizatorilor.

Creat pentru un public tânăr, care consumă conținut de pe smartphone-uri în mod curent și folosește intens rețelele de socializare, modelul K10 dispune de un display touchscreen de 5.3 inci, HD cu cameră foto premium – 13 MP cea principală și 8 MP cea din față – și o baterie puternică de 2,300 mAH.

K4 este un dispozitiv entry-level, cu cele mai bune caracteristici, având un display de 4.5 inci, 8GB de memorie și conectivitate LTE. Smartphone-ul are un design elegant, iar rama are prindere mult mai confortabilă și sigură. K4 oferă o cameră cu caracteristici UX, cum ar fi Shot Gesture și Flash pentru Selfie, pe care le-a moștenit de la seria G, remarcându-se astfel printre concurenți.


Poate te intereseaza si