Samsung pregătește lansarea unui program de tip leasing prin care toți utilizatorii își vor permite achiziționarea celor mai noi telefoane lansate.

Odată cu lansarea lui Galaxy S7, sud-coreeni de la Samsung, vor lansa și cel mai nou program de tip leasing. Acesta este creat în scopul de a oferi utilizatorilor săi o modalitate prin care să își poată achiziționa cele mai noi și performante produse ale brandului.

Știm cu toții cam care este prețul de lansare a oricărui telefon abia apărut (nu neaparat Samsung), a cărui preț pe parcursul timpului se devalorizează pentru că apar alte modele mult mai performante.

Cei care doresc să se înscrie în programul celor de la Samsung,  vor fi nevoiţi să cumpere un telefon din această gamă alături de un contract de la operatorii telecom, la care se va ataşa şi costul de „leasing”. Practic, plăteşti două abonamente, unul pentru telefonie şi internet şi unul care asigură accesul la generaţia următoare de smartphone Samsung odată cu lansarea sa.

În prezent, un astfel de program îl întâlnim și la cei de la Apple care l-au introdus odată cu lansarea lui iPhone 6s. Astfel că, toți cei care s-au înscris în acest program plătesc 32 de dolari pe lună, cu o perioadă contractuală de 2 ani, timp în care beneficiază de telefonul proaspăt lansat şi următoarele două modele, dar blocate în rețeaua telecom respectivă.

Așadar, se pare că din primăvara acestui an, vom începe să ne cumpărăm și telefoane în leasing, nu doar mașini! Cum vi se pare ideea?


Poate te intereseaza si