New LIKE buttons

Butonul de Like urmează să fie implementat pe Facebook.

După cum bine știți, cea mai populară rețea de socializare, Facebook, lucrează de câteva luni de zile la implementarea noilor butoane de Like.

Inginerii din echipa lui Mark Zuckerberg se pare că și-au finalizat treaba iar acum va începe testarea butoanelor într-un cadru limitat de utilizatori.

Pentru început butoanele de Like vor fi disponibile doar utilizatorilor de Facebook din SUA, urmând ca pe parcursul timpului acestea să fie disponibile și în alte țări ale lumii.

Noile butoane de Like au rolul de a ajuta utlizatorii să își exprime mult mai exact ceea ce simt, gândesc sau trăiesc despre o anumită postare.

Butoanele de Like vor fi disponibile și pe telefon sau tabletă, însă acestea vor fi mascate de cunoscutul LIKE deja existent pe platformă de socializare.

Dacă tot vorbim de butoane, să ne aducem aminte că am putea avea într-un viitor apropiat și un buton de Dislike, însă potrivit lui Mark Zuckerberg, dezvoltarea acestuia este extrem de dificilă pentru a putea oferi exact sistemul perfect pentru o asemenea funcționalitate.

Ți se par utile noile butoane de Like?

Poate te intereseaza si