Pentru fanii device-urilor HTC, avem vești bune: se pare că HTC One M10 a intrat în faza de testare.

@evleaks, cunoscut pentru dezvăluirile sale, a postat pe Twitter “It`s ALIVE”, cu referire la modelul One M10. Acesta a publicat și o imagine blurată în care se poate observa numele de cod al smartphone-ului.

După câteva căutări a codului, s-a ajuns la un server log ce arăta că HTC One M10 a fost testat în mod liber pe data de 20 ianuarie, rulând Android 6.0.1 (aceasta este ultima versiune de Android).

Evan (@evleaks) a mai sugerat ca noul model de la HTC, One M10 va arăta destul de asemănător cu HTC One A9, adică e foarte posibil să fie prezentată o nouă “clonă” iPhone, marca HTC. Evident, chiar daca exteriorul va semăna cu One A9, contează foarte mult ce e în interior. Cel mai probabil, HTC One M10 va fi dotat cu chipset-ul de la Qualcomm, Snapdragon 820, un display QHD, dar am putea (și ar trebui) să vedem și un senzor de amprentă în butonul de home, plus o combinație de sticlă și metal.

HTC a renunțat în ultima perioadă să facă pași mai îndrăzneți, deci nu ar trebui sa va faceți mari speranțe în ceea ce privește designul.


Poate te intereseaza si