Informații destul de solide dezvăluiau faptul că HTC lucrează la o tabletă cu numele Desire T7. Noi zvonuri sugerează că HTC a anulat acest proiect.

Chiar dacă vânzările companiei taiwaneze nu sunt grozave în materie de tablete (sau telefoane), asta nu înseamnă că HTC a renunțat la această piața.

Acum ceva vreme apăruseră informații destul de solide privind faptul că HTC lucrează la o nouă tabletă cu numele de Desire T7. Apăruseră chiar și specificațiile tehnice. Aceasta avea un display de 6.9 inch, cu rezoluție de 720×1280, procesor Spreadtrum SC8830 quad-core de 1.3Ghz, GPU Mali-400 MP2, 1GB RAM, 16GB memorie internă, cameră foto principală și secundară de 5MP.

Deși se bănuia că aceasta va fi lansată la MWC, conform unei informații apărute pe Weibo, proiectul pentru această tabletă a fost anulat. Ce e drept, conducerea companiei a luat în ultima perioadă mai multe decizii destul de neobișnuite și asta mai ales în condițiile în care HTC nu stă deloc grozav din punct de vedere financiar.

Oricum, chiar dacă nu se mai lansează această tabletă, este de așteptat ca HTC să vină cu flagship-ul HTC One M10, ce probabil va avea două versiuni, una dotată cu chipset-ul Snapdragon 820 și o versiune cu MTK. Totuși, sunt multe semne ce indică faptul că acesta nu va fi lansat în cadrul MWC 2016, ci undeva în luna martie.


Poate te intereseaza si