Xiaomi Mi 5 este aproape de lansare. Noi poze cu acest device au apărut, iar acum ne putem face o idee mai clară vis-a-vis de design.

Xiaomi Mi 5 va beneficia de un design unibody de aluminiu, cu lateralele și colțurile rotunjite. Se poate observa asemănarea cu HTC One A9 și modelele iPhone 6 și 6s datorită liniilor de antenă din partea superioară și inferioară a device-ului.

În partea inferioară a Xiaomi Mi 5 se regăsesc difuzorul, mufa jack de 3.5mm și un port microUSB pentru încărcare. Pe laterala din dreapta a smartphone-ului este situat butonul de power, iar pe laterala din stânga, butoanele de volum.

Xiaomi Mi 5 va veni în mai multe variante de culori și sub forma a două modele: unul va avea ecran plat, iar al doilea va avea un ecran ușor curbat. Ca și spațiu de stocare, vor fi două variante de 32GB, respectiv 64GB. Prețurile pentru Xiaomi Mi 5 se vor situa între 300 și 500 dolari, în funcție de model și spațiu de stocare.

Noul flagship de la Xiaomi va fi lansat pe 24 februarie, iar în magazine va fi disponibil spre sfârșitul lunii martie, ori începutul lunii aprilie.


Poate te intereseaza si