Conform unor noi informații ce au ajuns în presă, Samsung a amânat cu minim o lună update-ul la Android Marshmallow pentru unele modele din seria Galaxy.

În noiembrie se anunța că Samsung va livra cea mai nouă variantă de Android pentro serie din device-urile sale către sfârșitul lunii decembrie – începutul lunii ianuarie.

Așa cum se poate observa în documentul de mai jos, terminale precum Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge+ sunt listate ca primind update-ul în luna februarie, iar Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge au fost anunțate ca primind cel mai așteptat update în luna februarie/martie. În această listă figurează și Galaxy S5, device ce va primi update-ul în martie/aprilie.

Întârzierea poate fi explicată prin faptul că Samsung are un portofoliu semnificativ de device-uri, multe terminale având modele diferite, în funcție de zona geografică în care sunt comercializate. În același timp ar trebui precizat că Samsung sunt reticenți în a publica oficial datele de lansare a update-urilor pentru Android, marea majoritate a informațiilor ajungând la noi prin intermediul unor scurgeri de informații, deci din acest punct de vedere nu pot fi acuzați că nu se țin de cuvânt.

Tot ce pot face acum utilizatorii de terminale Samsung e să se înarmeze cu răbdare. Ce este clar e că aceste update-uri vor veni, problema nefiind “dacă”, ci “când”.

samsung android


Poate te intereseaza si