iPhone 6c ar urma să fie prezentat în cadrul unui eveniment susținut de Apple în luna martie, iar MIC Gadget afirmă că a reușit să intre în posesia unui astfel de terminal.

MIC Gadget afirmă că a reușit să intre în posesia unui iPhone 6c, venit direct din fabrica Foxconn. Deloc surprinzător, device-ul prezentat seamănă destul de mult cu iPhone 6s, doar dimensiunea fiind una mai redusă.

Ultimele zvonuri indică faptul că și dotările iPhone 6c vor fi relativ similare cu cele ale iPhone 6s, adică va beneficia de suportul chipset-ul Apple A9 și de NFC Apple Pay.

Validitatea clipului nu poate fi confirmată. De exemplu, clipul nu conține comparații cu alte device-uri iPhone pentru a face o relativă confirmare a dimensiunilor, dar sursa afirmă că acesta este real, iar MIC Gadget a mai obținut în trecut device-uri cu mult înainte de prezentarea oficială. Puteți urmări mai jos clipul și puteți decide dacă e sau nu real. Chiar ne-ar interesa opinia voastră.

Chiar dacă clipul nu dezvăluie prea multe (asta dacă e real), ne așteptăm ca în curând să apară tot mai multe zvonuri și dezvăluiri, pe măsură ce producția noului iPhone 6c va începe să crească.


Poate te intereseaza si