HTC One M10 a intrat într-un con de umbră de ceva vreme, zvonurile privind acest device fiind ca și inexistente.

Datorită absenței zvonurilor, mulți au bănuit că HTC a decis anularea proiectului pentru One M10. Totuși, fanii HTC pot răsufla ușurați. Motivul pentru care nu au mai au mai ieșit la suprafață zvonuri, a fost faptul că HTC a lucrat mai mult decât se estima la designul telefonului.

Această întârziere a făcut ca și programul de lansare să sufere modificări. Astfel, cel mai probabil HTC One M10 va fi anunțat în luna martie și va fi disponibil în magazine, din luna aprilie. HTC va susține un eveniment de lansare a noului terminal mobil, similar celor ținute pentru HTC One M7 și One M8, în 2013, respectiv 2014. Dacă e să ținem cont că lansarea de anul trecut a HTC One M9 la MWC a fost complet eclipsată de lansarea Samsung Galaxy S6 și altor câteva terminale, amânarea lansării pentru luna martie ar putea fi una de bun augur.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, zvonurile afirmă că HTC One M10 va avea o carcasă metalică, scaner de amprentă și va beneficia de caracteristici waterproof și dustproof. Sub capotă va avea o baterie de 3000mAh, iar camera principală va avea 23MP. Noul smartphone de la HTC va fi adus la viață de un chipset Snapdragon 820 (în Statele Unite și Europa) și un chipset MediaTek (pentru piața din China și Asia).

Să sperăm că noul HTC One M10 va fi îndeajuns de bun încât să readucă compania pe linia de plutire.


Poate te intereseaza si