Microsoft lucrează la un nou terminal Lumia. Lumia Phone X este device-ul ce a fost dezvăluit din greșeală de secția din China a companiei cu sediul în Redmond, Washington.

Un clip urcat de secția din China a companiei Microsoft, în care se prezenta modul în care funcționează Continuum, face dezvăluirea acestui nou device.

Deși în clip nu se face nici o menționare a acestui nou terminal, în descrierea clipului, Lumia Phone X este menționat ca fiind unul din cele patru device-uri ce suportă Continuum, celelalte trei fiind Lumia 950/XL și Acer Jade Primo.

Deși între timp a descrierea a fost editată, aceasta nu a scăpat neobservată. Ce e de remarcat e faptul că până în acest moment, nu au existat informații privind acest device, nici măcar zvonuri. Recent, un raport sugera faptul că Lumia 650 va fi singurul smartphone Lumia ce va fi lansat anul acesta. Există deci posibilitatea ca acest Lumia Phone X să fie lansat anul viitor, dar există și posibilitatea ca acesta să fie mult anticipatul Surface Phone, despre care se sune că va fi lansat în toamnă.


Poate te intereseaza si