Nokia a afișat într-un promo inspirațional ce poate fi urmărit mai jos, mai multe produse ale companiei, printre care și câteva device-uri mobile.

Nokia nu poate lansa pe piață terminale mobile până în ultima parte a acestui an, datorită contractului încheiat cu Microsoft, în urma vânzării către aceștia a diviziei de terminale mobile.

Cum această clauză de contract se apropie de sfârșit, au început deja să apară in presă mai multe detalii privind viitoare modele de smartphone-uri Nokia ce urmează a fi lansate. Acum, aceste scurgeri de informații vin și pe cale oficial, printr-un clip promo inspirațional realizat de compania finlandeză.

La minutul 1.23 se poate observa un smartphone ce pare realizat dintr-un plastic glossy, în timp ce două tinere își fac un selfie, iar la minutul 1.27, două geishe se amuză în timp ce privesc o poză făcută cu un cameraphone high-end.

Smartphone-ul ce pare a avea carcasa confecționată din plastic ar putea fi destinat piețelor mai puțin dezvoltate, mai ales dacă luăm în considerare faptul că Nokia are un apetit deosebit pentru aceste piețe. Al doilea smartphone pare a fi unul tip Pureview de nouă generație, cu un obiectiv extensibil.

În același clip se poate observa și o tabletă de dimensiuni considerabile, gen Nokia N1.

 


Poate te intereseaza si