HTC s-a bucurat de ceva mediatizare cu produsele sale pentru fitness și mai ales cu sistemul VR (Virtual Reality). Astăzi vom vorbi totuși de o posibilă înțelegere între Google și HTC.

Un zvon ce a apărut recent, afirmă că HTC va lucra cu Google pentru realizarea a două noi smartphone-uri Nexus, unul de 5” și unul de 5.5”.

Cum Google obișnuiește să lanseze telefoanele Nexus toamna, vom mai avea de așteptat până la noi informații. Google a mai colaborat cu HTC la realizarea T-Mobile G1 și a primului smartphone Nexus, Nexus One.

De obicei, telefoanele Nexus nu se vând extraordinar de bine, dar companiile care  au realizat aceste device-uri, beneficiază de pe urma parteneriatului cu Google și vânzările altor device-uri din portofoliul propriu ce rulează Android au cunoscut creșteri destul de însemnate.

Evident, realizarea unui smartphone de către HTC pentru Google nu garantează un efect pozitiv financiar pe termen lung, dar pe termen scurt ar putea fi o gură de oxigen pentru HTC, care întâmpină dificultăți de ordin financiar.


Poate te intereseaza si