LG G5 va fi anunțat și prezentat cel mai probabil la MWC 2016, în februarie. Se zvonește că în sfârșit LG va arunca mănușa concurenței către Samsung.

Se știe că Samsung va lansa seria Galaxy S7 la MWC, iar LG vrea să intre în competiție directă cu ei, prin lansarea LG G5 în cadrul aceluiași eveniment tehnologic.

Pentru a-și asigura succesul cu G5, umblau zvonuri că LG a modificat mult design-ul noului flagship, comparativ cu modelele anterioare din clasa G. O diagramă ce a scăpat în presă vine să confirme noul pas făcut cu LG G5.

Așa cum se poate observa, cel mai probabil LG G5 va avea o construcție complet metalică. O surpriză este amplasarea butoanelor de volum pe laterala telefonului. Acestea nu au mai fost amplasate în acest fel la seria G de la Optimus G, lansat în 2012. Butonul de power rămâne totuși amplasat pe spate, sub cameră, de aceasta dată având amplasat în el și un scaner de amprentă. LG G5 va avea un singur difuzor situat în partea inferioară, iar mufa jack de 3.5 mm va fi situată în partea superioară.

LG G5 va avea dimensiunile de 149,4 / 73,9 / 8,2 conform diagramei. Cu aceste dimensiuni, LG G5 va fi ceva mai mare decât LG G4. Zvonuri anterioare afirmau că noul LG va avea un display QHD de 5.6”, un chipset Snapdragon 820 (care se va regăsi și pe Samsung Galaxy S7), cameră foto principală de 20MP,iar cea frontală de 8MP.


Poate te intereseaza si