Noile modele Toshiba Satellite Pro sunt combinația ideală între fiabilitate și performanță, oferind portabilitate și profesionalism.

Toshiba anunță lansarea modelelor Satellite Pro A30-C, Satellite Pro A40-C și Satellite Pro R40-C. Toate noile modele Satellite Pro au fost create având în vedere activitățile de business, de la carcasa ușoară, până la varietatea de configurații și caracteristici incluse. Satellite Pro A30-C, A40-C și R40-C sunt echipate cu procesoare Intel® CoreTM din generația a 6-a, pentru a livra combinația optimă între performanță și durata de viață a bateriei, oferind acum mai multe tehnologii wireless pentru andocare și display. Pentru maximizarea productivității și reducerea reflexiilor, toate modelele includ și un ecran non-reflexiv pentru utilizarea în încăperi puternic iluminate sau afară, în lumina directă a soarelui.

Satellite Pro A30-C și Satellite Pro A40-C

Satellite Pro A30-C de 33.8 cm (13”) este un companion constant ce permite studenților și profesioniștilor să lucreze de oriunde își doresc, iar Satellite Pro A40-C, cu ecran de 36.6 cm (14”) oferă echilibrul ideal între mobilitate și productivitate, ca înlocuitor de desktop, dacă e nevoie. Subțiri și ușoare, cu ecran HD sau Full HD, ambele sunt laptopuri mobile care nu fac niciun compromis de performanță, conectivitate sau durabilitate. Durata de viață a bateriei de până la 8 ore menține funcționarea Satellite Pro A30-C și A40-C pentru întreaga zi, pentru productivitate maximă și libertate în afara biroului.

În plus, ambele modele Satellite Pro A30-C și A40-C sunt caracterizate de Toshiba Reliability Guarantee, astfel că organizațiile pot achizționa cu încredere știind că, în cazul puțin probabil al unei defecțiuni, Toshiba va oferi o reparație gratuită și returnarea integrală a banilor – fiind astfel o tranzacție lipsită de orice risc.

Companiile pot fi sigure că informațiile și datele lor vor fi în deplină siguranță datorită includerii opționale a unui cititor Smartcard pentru login sigur și a Trusted Platform Module 2.0 (TPM) pentru encriptarea datelor. În plus, Satellite Pro A40-C beneficiază și de un cititor de amprente, pentru un nivel suplimentar de siguranță. Atunci când un utilizator dorește să partajeze informații, acesta o poate face cu ușurință prin intermediul gamei variate de opțiuni directe de conectivitate ce include HDMI® și RGB penru prezentări, USB 3.0 și un slot SD card pentru transferuri rapide de conținut, și Intel® premium Wi-Fi ce permite utilizatorilor să acceseze tot ce au nevoie, rapid și indiferent unde s-ar afla.

Satellite Pro R40-C

Perfect pentru școală și companii mici și mijlocii, Satellite Pro R40-C este echipat cu un ecran HD non-reflexiv de 36.6 cm (14”), fiind o soluție accesibilă pentru nevoile esențiale de business. Oferind tot ce au nevoie elevii în educația zilnică și create pentru a face față utilizării de zi cu zi, Satellite Pro A30-C și A40-C permit utilizatorilor să stocheze, să partajeze și să susțină prezentări fără grija adaptoarelor suplimentare sau a cablurilor. Datele sunt protejate datorită senzorului 3D de impact, în cazul căderilor accidentale, iar tastatura completă și silențioasă este montată pentru a se potrivi celor care își doresc un înlocuitor de desktop și niveluri ridicate de productivitate.

Create pentru utilizare dedicată în mediul de afaceri, dar și cu grijă pentru mediul înconjurător, toate modelele sunt certificate EPEAT cu Eco Utility încorporată, permițând utilizatorilor să preia controlul impactului asupra mediului. Administratorii IT pot customiza rapid și ușor setările, pentru a maximiza eficiența bateriei, pentru a minimiza consumul de energie și pentru a reduce impactul pe care organizația îl are asupra planetei.

Toshiba Satellite Pro A30-C, Satellite Pro A40-C și Satellite R40-C vor fi disponibile în Europa începând cu primul trimestru al anului 2016.


Poate te intereseaza si