Huawei P9 este următorul smartphone de la compania chineză ce urmează a fi lansat, iar acum am avem noi detalii.

Acum că Mate 8 este oficial, Huawei își îndreaptă atenția către finalizarea ultimelor detalii vis-a-vis de P9 și datorită acestui fapt, apar tot mai multe informații.

Informația de astăzi apare sub forma unei schițe tehnice ce ar aparține lui Huawei P9. Așa cum se poate observa, din punct de vedere al designului, P9 se îndepărtează mult de P8 lansat anul trecut.

Huawei P9 are un buton Home fizic sub ecran, buton ce în mod sigur va avea un senzor de amprentă.  Pe spate se poate vedea un setup dual-camera și un flash dual-LED. Pe laterala superioară a telefonului se poate observa mufa jack de 3.5mm alături de un difuzor.

Cadrul telefonului în mod sigur va fi unul metalic,  dar încă nu e clar dacă și spatele va fi metalic sau va fi acoperit cu sticlă.

Conform unor zvonuri ceva mai “vechi”, Huawei P9 va beneficia de suportul unui chipset Kirin 950, va avea un display de 5.2” cu rezoluția de 1080p, cameră principală de 12MP dual și o baterie de 3000mAh. Cel mai probabil, Huawei P9 va fi anunțat oficial la MWC 2016, iar în magazine va fi disponibil în luna martie.


Poate te intereseaza si