Sony Xperia Z6 ar putea avea o memorie RAM de 5GB.

După cum bine știm încă de anul trecut, cei de la Sony obișnuiesc să lanseze în fiecare vară două modele high-end de smartphone-uri. Vara trecută în centru atenției a fost telefonul Sony Xperia Z5 și Z5 Compact.

În vara anului acesta, ne așteptăm să participăm la lansarea noilor modele de telefoane Sony Xperia mult mai performante decât cele două modele de Z5, mai exact Sony Xperia Z6 și Z6 Compact care vor rula cu noul sistem de operare Android 6.0 Marshmallow.

Cu toate că Sony nu a adus încă în discuție cele două noi modele de telefoane, presa internațională deja scrie despre posibilele specificații tehnice ale lui Sony Xperia Z6 și Xperia Z6 Compact.

Conform acestor publicații, Sony va păstra aceeași diagonală și rezoluție a display-ului pentru modelul Xperia Z6 – 5,2 inch Full HD și un procesor Snapdragon 820. Cea mai interesantă specificație care ne-a și atras atenția este memoria RAM care ar putea fi de 5GB. În plus, Sony Xperia Z6 ar putea avea o memorie internă de 64GB, camera foto principală de 33 megapixeli cu senzor Exmor RS DRAM, deschidere f/2.0 și stabilizare optică. Telefonul ar putea măsura doar 6.7 mm în grosime și ar putea sosi cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă.

Sony Xperia Z6 Compact va oferi în schimb un panou Full HD de 4.7 inch, un procesor Snapdragon 820 și 4 GB memorie RAM + 64 GB de stocare. Modelul de față ar avea o grosime de 7.9 mm.

Poate te intereseaza si