RCS & RDS și PayPoint au încheiat un nou parteneriat, astfel că toate cartelele Digi Mobil se pot reîncarca de la orice punct PayPoint.

După cum bine știți, încă de acum 3 ani RCS & RDS are încheiat un contract cu cei de la PayPoint prin care poți plăti factura la internet, abonamente la orice punct PayPoint, însă începând de luna aceasta va fi introdusă și reîncărcarea cartelelor Digi Mobil.

Din punctul meu de vedere, în sfârșit cei de la Digi Mobil iau o decizie inteligentă, astfel că odată cu posibilitatea de reîncărcare a cartelelor direct de la PayPoint, va scădea aglomerația și timpul pierdut la coadă, la caseriile RCS & RDS.

“Parteneriatul cu PayPoint Romania va facilita la nivel national utilizatorilor de cartele preplatite reincarcarea si activarea ofertelor imbatabile pe care Digi Mobil le are in portofoliu. Acestea au fost concepute ca urmare a interesului manifestat de catre clientii nostri care doresc sa isi configureze si sa isi gestioneze singuri pachetele de servicii de comunicatii. Astfel, am decis sa ne adaptam cerintelor utilizatorilor si sa le raspundem cu aceste „instrumente” de comunicare avantajoase, oferind tarife accesibile pentru Optiuni care includ minute si SMS-uri nelimitate, precum si internet mobil de pana la 4 GB”.

 


Poate te intereseaza si