Allview lansează P5 Pro, cel mai accesibil telefon 4G.

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează smartphone-ul P5 PRO, cel mai accesibil dispozitiv 4G compatibil cu toate rețelele de telefonie din România.

P5 PRO are 1GB memorie RAM, iar memoria Flash de 8GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB. Smartphone-ul este echipat cu procesor Quad Core și rulează Android™ 5.1, Lollipop, asigurând utilizatorului o experiență plăcută în folosirea aplicațiilor multiple.

P5 PRO are un design compact și datorită dimensiunilor și greutății sale reduse este ușor de utilizat cu o singură mână. Display-ul IPS LCD de 4,5 inch este perfect pentru a reda conținut foto-video în culori calde.

Pasionaților de fotografie P5 PRO le pune la dispoziție două camere pentru a surprinde imagini panoramice, detalii emotionante sau selfie-uri haioase. Camera principală de 5MP este dotata cu Autofocus si LED flash si dispune de functii menite să îmbunătățească fotografiile: HDR, înfrumusețare față sau fotografiere la semnul păcii. Mai mult, imaginile pot fi decupate sau editate direct pe telefon pentru a obține efectele dorite.

Smartphone-ul P5 PRO este disponibil pe bază de precomandă începând cu 15 ianuarie la prețul de 499 lei iar livrările vor începe din 11 februarie.

Clienții care doresc să achiziționeze smartphone-ul P5 PRO pot beneficia de un voucher de reducere de 150 de lei, dacă se înscriu până în 24 ianuarie în aplicația dedicată de pe pagina de Facebook Allview Mobile, http://bit.do/Voucher_P5PRO


Poate te intereseaza si