48 de ore reduceri la TV-urile, smartphone-urile și tabletele UTOK!

Fie că vrei să te bucuri de filmele preferate, fie că vrei să îmbini utilul cu plăcutul, timp de 48 de ore ai timp să achiziționezi televizorul, smartphone-ul sau tabletă perfectă pentru tine.

Televizorul UTOK U24HD3 te întâmpină cu un ecran LED, în culori vibrante, cu o diagonală de 24” (61cm) și rezoluție High Definition. Emisiunile și filmele în format HD îți vor readuce apetitul pentru serile lungi în față televizorului, iar tunerele digitale incorporate și slotul CI+ vor oferi simplitate în utilizarea noului televizor. Iar dacă vrei să vezi emisiunile preferate sau cel mai important meci al sezonului și cu alte ocazii, prin intermediul unui stick usb poți înregistra după bunul plac. UTOK U24HD3 se integrează perfect în orice încăpere nu doar datorită dimensiunilor compacte, ci și opțiunilor de conectivitate digitală și analogică pe care le oferă fiecărui utilizator.

Profită de cele 48 de ore și fă un upgrade ecranului care te însoțește în fiecare zi. UTOK Q55 îți pune la dispoziție un display IPS High Definition, cu diagonală de 5”. În spatele acestuia se află specificații care te vor ajută să duci rapid la bun sfârșit fiecare lucru. Procesorul Quad Core de 1.2 GHz, memoria internă de 8 GB și posibilitatea de expansiune cu până la 32 GB, cameră de 8 megapixeli, conectivitatea Dual SIM și sistemul de operare Android Lollipop 5.1 sunt ingredientele unei experiențe portabile de care te vei îndrăgosti. În plus, sutele de mii de aplicații ce îți stau la dispoziție în Google Play vor adaugă funcționalitate suplimentară noului UTOK Q55.

Îmbinarea pasiunilor multimedia cu productivitatea și funcțiile multimedia se regăsesc în nouă tabletă UTOK Hello 7Q LTE. Cu o diagonală de 7” și tehnologie IPS, tabletă este ideală pentru cei ce au nevoie oriunde de un dispozitiv inteligent. Grație conexiunii 4G, cele mai noi informații se află la doar câteva atingeri de ecran distanță. Tabletă UTOK Hello 7Q LTE oferă performanțe de ultima generație, prin procesorul Quad Core cu arhitectură 64-bit și sistemul de operare Android Lollipop 5.1. Conectivitatea avansată ce include Dual SIM, GPS, Bluetooth, 4G și WiFi, precum și funcțiile de apelare incorporate fac din tabletă UTOK Hello 7Q LTE singurul gadget portabil de care ai nevoie.

Fiecare dintre cele trei produse poate fi al tău la un preț special, cu reducere de până la 41% timp de 48 de ore! Televizorul UTOK U24HD3 este disponibil la prețul de 519.99 lei, smartphone-ul UTOK Q55 poate fi achiziționat la prețul de 299.99 lei, în timp ce tabletă UTOK Hello 7Q LTE este disponibilă la numai 349.99 lei.


Poate te intereseaza si