Samsung va dezvălui în curând linia Galaxy S7 și este normal ca “scurgerile” privind noile flagship-uri să se înmulțească.

După câteva rapoarte ce au apărut săptămâna trecută au dezvăluit în general aceleași specificații pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, pe site-ul de benchmark AnTuTu a fost descoperită o listă cu specificațiile viitorului smartphone.

Conform imaginii ce a apărut pe Weibo, Samsung Galaxy S7 Edge va avea un display de 5.1” cu rezoluție 2K (2560×1440), chipset Qualcomm Snapdragon 820, 4GB RAM, 64GB spațiu stocare intern, GPU Andreno 530, cameră foto principală de 12MP, iar cea frontală de 5MP. Samsung Galaxy S7 va rula Android 6.0 Marshmallow.

Telefonul are codul de identificare SM-G935A, despre care se spune că este Samsung Galaxy S7 Edge.

Zvonurile spun că se vor lansa două modele Edge și anume Galaxy S7 Edge de 5.1” și Galaxy S7 Edge+ de 5.5”. Încă nu este clar câte modele distincte de Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge vor fi lansate anul acesta.

Conform listării AnTuTu ce poate fi văzută mai jos, hardware-ul este unul de top și artrebui să readucă Samsung în fruntea celor mai puternice smartphone-uri de pe piață.

Dacă camera principală de 12MP în locul celei de 16MP este un motiv de îndoială pentru voi, aflați că se vor utiliza lentile f/1.7 ceea ce reprezintă un upgrade serios comparativ cu generația Galaxy S6.

s7-edge-antutu-benchmark


Poate te intereseaza si