Interdicția contractuală prin care Nokia se angaja în fața Microsoft, de a nu produce telefoane, expiră anul acesta. În sfârșit au apărut poze cu un prezumtiv nou smatphone Nokia.

Vă era dor de Nokia? Dacă aveți peste o anumită vârstă, cel mai probabil că da. Vestea  bună e că anul acesta expiră interdicția prin care brandul finlandez nu are voie să producă noi telefoane.

Este de așteptat ca după expirarea acestei interdicții, Nokia să revină pe piața telefoanelor inteligente. Este absolut firesc ca interesul pentru viitorul lor smartphone să fie unul deosebit de ridicat și în acest spirit, au apărut deja imagini, despre care se presupune a fi viitorul produs Nokia.

Imaginea vine de pe Weibo, fără alte informații, făcând practic imposibilă verificarea autenticității. În poză se poate observa prezența a două lunii de antenă, ceea ce înseamnă că smartphone-ul are carcasa metalică.

Deși este greu de ghicit dimensiunea fără un punct de referință, după proporții, bănuim că se va încadra în zona 5.0 – 5.5”. Faptul că pe spate apare textul “prototip” îi dă o senzație de autenticitate, dar asta nu înseamnă că nu ar putea fi un fake sau un prototip abandonat de pe vremea achiziției de către Microsoft.

Zvonurile sugerează că Nokia dezvoltă în acest moment trei modele, ce ar putea fi lansate anul acesta.


Poate te intereseaza si