iPhone 6c se apropie de data de lansare dacă e să ne luăm după zvonurile ce au apărut vis-a-vis de acest device. Noi zvonuri au apărut pe piață.

Conform site-ului cnBeta din China, noul iPhone low-entry va purta denumirea de iPhone 5e. Din punctul nostru de vedere, e greu de acceptat această denumire.

În primul rând ar face un pas înapoi și psihologic vorbind, consumatorii ar face un pas înapoi dacă ținem cont de faptul că pe piață, iPhone a ajuns la seria 6. În al doilea rând, denumirea iPhone 5e ar contrazice tipologia denumirilor folosite de Apple.

Procesor

Analistul Ming-Chi Kuo a prognozat că iPhone 6c (cum nu credem că se va concretiza denumirea de iPhone 5e, vom folosi în continuare denumirea deja consacrată) va primi chipset-ul A9. cnBeta îl contrazice și spune că iPhone 6c va primi chip-ul A8. Acest zvon pare mai realist, mai ales că A8 aduce la viață iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

Formă și culori

La fel ca și în cazul altor zvonuri, cnBeta spune că iPhone 6c va fi mai ușor și posibil, mai subțire. În ceea ce privește culorile, iPhone 6c va veni în culori existente la modele deja lansate, plus culoarea rose gold.

Spațiu stocare

Conform surselor cnBeta, iPhone 6c va veni cu 16GB spațiu stocare, sau 64GB

Cameră

Prea multe detalii despre specificația acesteia nu s-au auzit. cnBeta spune că iPhone 6c va fi dotat cu aceeași cameră iSight de 8MP care se află pe iPhone 5s.

Disponibilitate

cnBeta sugerează că cel mai probabil, terminalul low-entry de la Apple va fi lansat în peruioada februarie-martie.

Părerea noastră

cnBeta a avut informații corecte în trecut, dar a avut și informații ce nu s-au materializat. De exemplu au fost primii care au dezvăluit că iPhone 6s Plus va avea o baterie mai mică și au nimerit și dotările acestuia, dar au greșit când au spus că chipsetul A8 va depăși 2GHz.


Poate te intereseaza si