Netflix a sosit de puțin timp în țara noastră după o bună bucată de vreme în care doar visam la acest lucru sau foloseam soluții VPN pentru simula existența unui IP din Statele Unire. Acum având în România serviciul disponibil, utilizatorii își doresc și subtirări pentru seriale, filme sau documentare.

Suntem un popor descurcăreț, serios nu a trecut mult timp de la lansare și deja există soluții prin care putem să adăugăm subtitrări pentru conținutul favorit existent pe Netflix.

Există un tutorial complet realizat de cei de la VideoTutorial.info în care puteți să aflați cum se adaugă subtirare pentru conținutul disponibil pe Netflix. Soluția este destul de limitată dar este utilă.

Aplicații necesare pentru adăugarea subtitrării

În cazul în care nu aveți deja cont la Netflix, iată un tabel cu prețurile.

Prețuri Netflix România

Există și o promoție, pentru că serviciul este încă la început, există posibilitatea să folosiți serviciul timp de o lună gratuit. Este nevoie să introduceți datele cardului bancar sau ale contului de PayPal. Nu trebuie să vă faceți griji, costurile apar abia după ce expiră luna gratuită.

Marele minus al soluției

  • Disponibilitate doar pe browserul Google Chrome pentru calculator / laptop sau dispozitive ce permit adăugarea extensiei SuperNetflix.

Cum poți să ai subtitrările în română pentru Netflix și pe televizor

  • Se folosește iesirea HDMI sau VGA a calculatorului / laptopului iar imaginea nu se mai afisează pe monitor ci direct pe tv.
  • Prin Chrome Cast. Se instalează extensia pentru Chrome – Chrome Cast Beta, iar aceasta va trimite către dispozitivul Chrome Cast, imaginile din browserul folosit pe pc sau laptop, detaliile complete sunt în tutorialul de mai sus.

Dacă ai deja un cont pe Netflix și ai descoperit filme, seriale sau documentare interesante, nu ezita să le recomanzi în secțiunea de comentarii.

Noi am urmărit deja un documentar realizat pentru Tomorowland foarte interesant!

Poate te intereseaza si