În afară de le cinci browsere super cunoscute și super folosite de internauți, adică Google Chrome, Mozilla, Opera, Internet Explorer și Safari, ce alte browsere mai cunoașteți?
O să va vina să credeți dacă va vom spune că pe internet mai sunt sute de astfel de browsere care, deși stau ascunse, el pot fi descărcate de către orice?
Scopul acestui articol este acela de a va informa în legătură cu alte browsere despre care ar trebui să citiți, descărca și de ce nu, chiar utiliza.
1.WhiteHat Aviator
Acesta este recomandat celor care dețin informații secrete și care trebuie să rămână secrete. Poate fi descărcat și de cei care nu doresc să se expună prea mult public.
WhiteHat Aviator folosește ca și motor de căutare DuckDuck Go și care vă oferă aceleași rezultate pe care le-ați vedea într-o fereastră de Google, o face într-un mod complet anonim, fără a va înregistra lista de termeni căutați și fără a ține o evidența a IP-urilor de unde au fost inițializate respectivele căutări.
Aviator NSA

2.Citrio
Acesta este ideal pentru cei pasionați de media. Are multe opțiuni adiționale, cum ar fi integrarea clienților de tip torent, proxi switcher, video saver și download manager. Cel mai important aspect și care trebuie să vă atragă atenția este download managerul. Acesta nu doar te ajută să reîncepi downloadul de unde a fost întrerupt cât și poți să pui pauză sau să îmbunătățești viteza de descărcare. În funcție de locul de unde downloadezi, o să vezi o imbunatire între două și cinci ori mai mare decât viteza normală.
Citrio

3.Midori
Este perfect pentru cei care își doresc o navigare cât mai ușoară și simplă în lumea internetului. Cel mai adesea, este folosit de către iubitorii de Linux, însă există o versiune și pentru Windows. Ca și celelalte browsere prezintă file, bara de search, bookmarks-uri și dispune de extensii. Este de notat faptul că nu consumă foarte mulți rami.

4.Coowon
Ești gamer iar browserele de până acum ți-au dat bătăi de cap în timpul jocului? Coowon îți oferă multiple ferestre care se deschid separat pentru a putea să joci mai multe jocuri în același timp. Are o funcție cheie pentru a putea să ascunzi instant jocurile și să te faci că muncești. Coowon totodată imbunateste viteza, deci dacă un joc are nevoie de mai mult timp pentru procesare, poți să câștigi timpi în fața celorlalți care folosesc un browser “comun”.
Coowon

Tu ce browser folosesti?

Poate te intereseaza si