iPhone 7 este un fel de Sfântul Graal al smartphone-urilor. Produsul celor de la Apple naște pasiuni, se înconjoară cu zvonuri și rămâne încă de nedescoperit.

Cum zvonurile privind acest nou device au ajuns la suprafață încă de la lansarea iPhone 6s, am zis să trecem în revistă zvonurile care sunt cele mai probabile în a fi și reale.

Deși la început părea destul de improbabil, se pare că până la urmă, Apple va renunța la a mai folosi mufa jack de 3.5 mm pentru căști. În lupta pentru a realiza un telefon cât mai subțire, mufa jack a căzut victimă colaterală. Este foarte posibil ca iPhone 7 să folosească căști cu conexiune Lightning sau căști cu o conexiune wireless. Probabilitatea ca iPhone 7 să vină fără mufă jack este de 90%

Multiple zvonuri afirmă că noul flagship de la Apple va fi waterproof și că se va încărca wireless. Dacă le-am lua separat, nu am vedea de ce cele două zvonuri nu s-ar concretiza. Totuși, împreună există o mică problemă. Foarte probabil, compania americană va folosi două straturi hidrofobe (unul interior și unul exterior) pentru ca iPhone să devină waterproof. Totuși, cele două straturi, odată aplicate, ar putea împiedica o încărcare wireless decentă. Există posibilitatea  să folosească un sistem cum este cel de la Samsung, care utilizează Wireless Charging Pad… asta dacă nu cumva, Apple are vreun as sau doi în mânecă. Probabilitatea ca iPhone 7 să fie waterproof este de 80%. Probabilitatea ca iPhone 7 să aibă încărcare wireless este de 60%.

Pentru cei care se tem că nu vor avea o experiență audio foarte bună cu noul iPhone 7, le dăm o veste bună (ca să îndulcim pastila). Se pare că cei de la Apple lucrează la un nou sistem audio, care va anula zgomotul din background. Acesta se va activa când veți folosi noile căști pentru a asculta muzică sau pentru a viziona clipuri.


Poate te intereseaza si