Samsung Galaxy S7 este vizat din ce în ce mai mult de scurgeri de informații și era o chestiune de timp până specificațiile tehnice complete să apară.

Blogosfera de tehnologie din China a intrat în posesia unui tabel cu specificațiile viitoarelor flagship-uri de la Samsung.

În mare, tabelul nu divulgă informații pe care să nu le fi auzit anterior – cum ar fi lansarea unui Galaxy S7 Edge mai mare, de 5.5”, alături un Galaxy S7 cu ecran de 5.1”. Tabelul arată baterii mai mari pentru noile modele, slot microSD, camere noi, chipset-uri mai rapide.

În fapt, unul din cele mai interesante aspecte pe care le dezvăluie tabelul, e faptul că Samsung Galaxy S7 va avea un display cu dimensiunea de 5.17” și acesta ar fi motivul pentru care unele zvonuri spun ca Galaxy S7 are display de 5.1”, iar altele vorbesc de un display de 5.2”.

Capacitatea bateriilor va fi de 3000mAh pentru S7 și 3600mAh pentru S7 Edge. Dacă se dovedește că aceste date sunt reale, atunci vom avea cele mai mari baterii din linia Galaxy S. În plus, dacă mai ținem cont și de faptul că în ultima perioadă, Samsung a făcut pași mari în a reduce consumul de energie pe terminalele sale, atunci Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge vor avea o durată de viață a bateriei excelentă.

Tabelul cu toate detaliile îl puteți vedea mai jos. Țineți cont că aceste informații nu sunt confirmate oficial.

Galaxy S7 spec


Poate te intereseaza si