Interesul pentru iPhone 7 este atât de ridicat, încât chiar și poze făcute unor componente despre care se spune că aparțin viitorului iPhone 7 stârnesc emoții.

Un site taiwanez a postat poze despre care afirmă că ar aparține unor componente ce vor fi pe iPhone 7. Pozele arată backlight-ul noului iPhone. Deoarece este vizibil chip-ul 3D Touch, se exclude din start posibilitatea ca imaginile să fie de la iPhone 6c, pentru că știm deja că 3D Touch se va regăsi doar pe flagship-ul de la Apple.

Site-ul care a prezentat aceste poze a fost primul care a prezentat schițele pentru camera de la iPhone 6, deci prezintă o oarecare credibilitate, dar în acest caz, pozele nu dezvăluie ceva cu adevărat util, decât dacă poziționarea unor cabluri bandă prezintă un interes deosebit pentru cineva.

Totuși, pe măsură ce timpul trece, ne putem aștepta la tot mai multe poze cu viitorul iPhone 7. Zvonurile ce țin de noul flagship de la Apple sunt multe. Unele sugerează că se va folosi un nou material pentru carcasă, că va oferi waterproof, iar cele mai multe spun că se va renunța la mufa jack de 3.5mm pentru a obține cel mai subțire iPhone realizat vreodată.

Mai umblă vorba-n târg că Apple testează modele cu USB-C, multi-touch 3D Touch, dual-camera și că testează modele cu display OLED, dar acest display în mod sigur nu se va regăsi pe iPhone 7.


Poate te intereseaza si