QuickMobile lansează „Luna reducerilor”, cu discounturi de până la 30% la produsele Apple, Samsung, Sony și HTC.

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, lansează campania „Luna reducerilor”, prin care vor fi oferite discounturi de până la 30%, pe toată durata lunii ianuarie, pentru produsele Apple, Samsung, Sony și HTC.

Astfel, în perioada 1 ianuarie – 10 ianuarie 2016, smartphone-urile, tabletele și gadget-urile HTC vor avea prețul redus cu 10%. Pentru accesoriile pentru aceste dispozitive, originale sau compatibile cu brandul HTC, discountul aplicat este de 30%.

Al doilea brand care va beneficia de reduceri în cadrul campaniei „Luna reducerilor” este Sony. În perioada 10 – 17 ianuarie 2016, smartphone-urile, tabletele și gadget-urile Sony vor avea prețuri mai mici cu 10%. Pentru accesorii, originale sau compatibile, reducerea aplicată va fi, de asemenea, de 30%.

Urmează, în intervalul 18 – 24 ianuarie 2016, reduceri de 10% la telefoanele, tabletele și gadget-urile Samsung. În ceea ce privește accesoriile pentru aceste dispozitive, originale sau compatibile cu brandul Samsung, discounturile aplicate vor fi de 30%.

Campania „Luna reducerilor” din ianuarie se va încheia cu discounturi la produsele Apple. Astfel, în perioada 25 ianuarie – 31 ianuarie 2016, smartphone-urile, gadget-urile și tabletele Apple vor beneficia de o reducere de preț tot de 10%, în timp ce accesoriile vor avea un discount de 30%.


Poate te intereseaza si