Samsung a anunțat în cadrul CES 2016, două noi ediții a smartwatch-ului Gear S2 classic. Unul va avea încastrat aur rose de 18K, iar al doilea va fi cu platină.

Anunțul conține și o afirmație ce a stârnit cu adevărat interesul celor prezenți, un anunț pe care fanii Samsung nu credeau că îl vor auzi vreodată: cele două ceasuri vor primi anul acesta și suport iOS.

“În 2015, am impus un nou standard în cadrul produselor cu Gear S2. Am depășit bariere cu unul din cele mai progresiste obiecte purtabile de la Samsung, până la acest moment,” a declarat Younghee Lee, vicepreședinte executiv din cadrul Samsung Electronics. “În 2016 vom continua să ridicăm ștacheta pentru a livra produsele pe care clienții noștri le doresc cel mai mult,” a mai declarat acesta.

Noul Samsung Gear S2 classic va include tehnologie NFC ce oferă Samsung Pay. De asemenea, Samsung își extinde și linia de brățări pentru acest smartwatch. Compania sud coreeană a colaborat cu designeri renumiți precum Colombo pentru a realiza aceste brățări premium din piele. Noul Gear S2 va include și noi fețe creative precum caractere Peanuts și lucrări artistice create de Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville și Burton Morris.

Cele două smartwatch-uri vor fi disponibile din luna februarie.


Poate te intereseaza si