Huawei Honor 5X a fost anunțat oficial în cadrul CES 2016. Acesta este primul anunț ce vine din partea companiei din China și conform lor, se vor mai face dezvăluiri în cadrul show-ului tehnologic ce are loc în Las Vegas.

Huawei Honor 5X se vrea a fi un smartphone premium, la un preț de achiziție mic. Pricipalele caracteristici ale acestui smartphone sunt ecranul de 5.5”, cameră de 13MP și un preț de numai 199 dolari.

Display-ul de 5.5” are rezoluția de 1080p. Smartphone-ul are o construcție metalică, iar sub “capotă” se regăsește  un chipset Qualcomm Snapdragon 615, cu procesor octa-core pe 64-bit și are 2GB RAM. Spațiul de stocare intern este de 16GB ce poate fi extins cu un card microSD. Camera foto principală este de 13MP, iar cea secundară e de 5MP. Huawei Honor 5X este dotat cu o baterie de 3000mAh, senzor de amprentă, conectivitate Wi-Fi N, Bluetooth 4.1, microUSB 2.0 și GPS/aGPS cu GLONASS.

Scos din cutie va rula Android 5.1 Lollipop cu interfață EMUI 3.1, ce are câteva beneficii destul de drăguțe. Va avea editare video pentru cameră, shortcut-uri de lansare aplicații folosind degete individuale puse pe scannerul de amprentă. Honor 5X oferă funcționalitate robustă și veți găsi câteva caracteristici ce în mod sigur vă vor aduce zâmbetul pe buze.


Poate te intereseaza si