Aus Zen Aio PRo

ASUS Zen AiO Pro, un computer all in one cu performanțe ridicate dar și atenție la design și detalii urmează să fie prezentat la CES 2016. All in one-ul este un competitor serios pentru gama iMac, a producătorului american Apple.

În perioada aceasta, majoritatea utilizatorilor de computere doresc un calculator cât mai simplist, eventual și să poată să scape ușor de cabluri multe între monitor și computer. Asus, se pare că s-a gândit la această dorință și va lansa o nouă generație Asus Zen AiO Pro, la Consumer Electronics Show 2016, un all-in-one ce pune accent pe performanțe, design dar și feeling-ului final lăsat consumatorului.

Vor exista 4 variante de pc-uri, prețurile încep de la 999 de dolari și pot ajunge și la 1899 dolari. Cei care doresc performanțe ridicate pot să aleagă varianta cu

  • Display IPS 23.8 inch și rezoluție 4K
  • Procesor i7 – 6700T
  • Placă video – GeForce GTX 960M
  • RAM 16 GB DDR4-2133 MHz
  • Stocare 512 GB memorie internă pe SSD PCIe 3.0 acompaniat de un 1 TB spațiu pe HDD
  • Port USB Type-C 3.1, 4 USB 3.0, 2 HDMI, Cititor de carduri, 6 difuzoare.
  • Sistem de operare Windows 10, preinstalat.

Alte variante disponibile pentru Asus Zen AiO Pro

Specificatii variante ASUS ZEN AIO PRO

Dacă bugetul îți permite și dorești să treci de la desktop-ul la care trebuie să atașezi monitor, la un All-in-One, această variantă chiar poate să reprezinte o alegere bună, specificațiile nu sunt deloc slabe iar atenția la detalii ca hardware și design întăresc motivația pentru achiziție.

Încet dar sigur, ASUS își formează un brand cât mai puternic pe mai multe domenii, computere, smartphone-uri, laptopuri iar viitorul pare să fie tot mai bun.

Mai multe detalii despre produs urmează să aflăm după prezentarea progamată în cadrul CES 2016 din Statele Unite.

Poate te intereseaza si